OVER ONS

WOORD VOORAF

Wij zijn reeds 28 jaar zelfstandig actief in de automobielsector. Gedurende deze periode was onze specialiteit de aankoop en verkoop van vooral wagens van Franse merken, maar ook andere merken vormen voor ons geen enkel probleem.


In 2010 is een uit de hand gelopen hobby een nieuwe bedrijfstak geworden. Het demonteren van schadewagens, de onderdelen stockeren en verkopen aan garage's en particulieren.


Dankzij onze grote voorraad schadewagens van Citroën en Peugeot, proberen wij onze klanten altijd goed van dienst te zijn.


Sinds enkele jaren zijn wij ook verdeler van nieuwe onderdelen van Equipart, Van Wezel. Deze bieden wij telkens aan zeer concurrentiële prijzen aan, zowel aan garage's, als aan particulieren.Frank Legein

Zaakvoerder

OCCASIE ONDERDELEN

Al onze tweedehands-onderdelen worden met de grootste zorg gedemonteerd en gestockeerd.


Alle mechanische onderdelen worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole. 


Niet alle onderdelen worden op het ogenblik van binnenkomst verwijderd. Sommige onderdelen worden pas gedemonteerd nadat deze verkocht zijn. Het is dus steeds belangrijk te weten wat u zoekt en te laten weten wanneer u om het onderdeel wenst te komen.

NIEUWE ONDERDELEN

Wij verkopen nieuwe onderdelen van Equipart, Van Wezel. Hiervan hebben wij een grote voorraad en worden wij ook dagelijks beleverd. Dankzij de grote hoeveelheden van inkoop, kunnen wij deze onderdelen verkopen aan zeer concurentiële prijzen aan garage's en particulieren.


Het Equipart keurmerk staat garant voor onderdelen met een equivalente kwaliteit aan originele onderdelen. Deze hebben als grote voordeel dat ze veel goedkoper zijn en perfect passen op uw wagen. De onderdelen worden aan verschillende tests beproefd.


Verlichting bieden wij aan van twee merken. TYC is een Taiwaneese wereldspeler die verlichting ontwerpt en produceert. VALEO is een Franse wereldspeler die tevens verlichting ontwerpt en produceert. Van beide producenten hebben wij een grote voorraad liggen.


Autoruiten spelen meer en meer een belangrijke rol bij de technische keuring van voertuigen. Wij worden wekelijks beleverd met nieuwe ruiten voor de meeste merken en hebben enkele vaak verkochte soorten ook op voorraad. Deze voorruiten zijn van goede kwaliteit en worden niet geplaatst.Wij hebben ook achterassen liggen in revisie. Dit zijn occasie achterassen die volledig vernieuwd zijn en net als nieuw zijn. Wij vragen wel telkens een 'leeggoed' vergoeding van 50 euro. Wanneer u de oude as terugbrengt, wordt deze terugbetaald. Vraag naar onze zeer interessante prijzen!